"Alati, kui me mingit ravimit võtame, kontrollime me kaks, kolm ja isegi neli korda üle, kas see on lubatud, sest vahel võivad isegi köhakommid ja ninaspreid keelatud aineid sisaldada," märkis Wozniacki, kes oma hea sõbranna Williamsiga Madison Square Gardenis näidimatši pidas.

"Sportlastena peame me tõesti veenduma, et see ei sisaldaks midagi keelatut."

Maailma esireket Williams, kellest Šarapova pole alates 2005. aastast jagu saanud, ütles: "Enamus inimesi olid Maria avaldusest šokeeritud ja üllatunud, kuid samal ajal olid enamus ka õnnelikud, et ta nii ausalt välja tuli. See nõudis palju julgust... Asi on lihtsalt vastutuse võtmises, mida ta enda sõnul on igati valmis tegema."

USA spordiajakirjanikud, kes üritavad Williamsi sõnavõtust kahjurõõmu välja lugeda, on juba luubi alla võtnud tema sõnapaari "enamus inimesi", justkui tema nende šokeeritute hulka ei kuuluks.

Küsimusele, kas ta paneb pahaks, et Šarapova tema vastu kümme aastat dopinguaine abiga võistles, vastas Williams: "Ma pole ilmselt parim inimene, kellelt seda küsida."

Samuti keeldus Williams kommenteerimast Nike'i otsust Šarapovaga koostöö lõpetada. "Ma ei saa sel teemal midagi kommenteerida," ütles ameeriklanna.

Williamsi ja Šarapova omavaheliste mängude suhe on 19:2. Williams on alates 2005. aastast võitnud venelanna vastu järjest 18 kohtumist.