Küsimusele, mis tänase allajäämise tingis, vastas Ugarov: "Nemad [Kalju] lõid kaks väravat ja meie mitte."

Näeb peatreener kaotuses aga ka mingeid suuremaid vajakajäämiseid? "Ma juba ju vastasin sellele, on veel küsimusi?" oli venelasest juhendaja mängujärgsel pressikonverentsil sapine.

Endine Sillamäe Kalevi treener ja tänavu Nõmme Kaljut juhendav Sergei Frantsev tõdes, et tema juhendatavate mäng oli hooaja algusele omaselt pisut nurgeline, kuid põhiline oli täna kolme punkti teenimine. "Tulemusega olen rahul, tean, et praegu on meistrivõistluste algus ja kõik ei saagi olla ideaalne. Seega võivad alguses mängud minna nii ja naa, täna läks aga hästi - võit on võit."

Sidorenkov sahistas endise koduklubi võrku

Sillamäel on pikalt pallinud ka Andrei Sidorenkov, kes täna Kalju vasakkaitses tugeva esituse tegi ning kena 2:0 värava lõi. Siiski tõdes 23-kordne koondislane, et endise koduklubi vastu mängimine temas erilisi tundeid ei tekitanud.

"Ei olnud kusjuures teistsugust tunnet. Praegu olen ma Kalju mängija, lähen igat mängu võitma ja teen kõike, et meeskonda aidata," rääkis Sidorenkov.

Sarnaselt Frantsevile tõdes ta, et meeskonna mängus veel arenguruumi on: "Meil on praegu jah uus meeskond ja võtab natukene aega, et uue treeneriga harjuda. Iga treeninguga õpime aga üksteist rohkem tundma ja usun, et ka mängupilt selle pealt areneb. Täna olid esimesel poolajal närvid sees, ikkagi esimene mäng. Teine poolaeg suutsime lihtsad vead ära hoida ja ründavamat mängu näidata."