Eesti meeskonna noorim liige on 17-aastane Kenneth Raisma, kes juunioride hulgas kuulub Euroopa paremikku. Aasta esimesel Suure slämmi turniiril Austraalias jõudis Raisma üksikmängus veerandfinaali, mis on kahtlemata silmapaistev saavutus.

Meeste hulgas läbilöögi tegemiseks tuleb veel kõvasti vaeva näha ja Davise karikal eeldatavalt leppida niiöelda varumehe rolliga. Eesti meeskonna kaks kõvemat tegijat on Jürgen Zopp ning Vladimir Ivanov.

"Kindlasti on tore kuuluda Davis Cupi meeskonda. Olla tiimina koos ja näha, kuidas teiste riikide ning meie enda parimad omavahel võistlevad. See on eriline atmosfäär. Sa ei võistle ainult enda eest, vaid tiimiga teiste riikide vastu," tõi Raisma esile koondisesse kuulumise plussid. Ta loodab väga mõnes üksikmängus väljakule pääseda, aga see jääb meeskonna kapteni Ekke Tiidemanni otsustada.

Davis Cupi Euroopa III liiga tsooniturniiri mängud algavad Tere Tennisekeskuses iga päev kell 10, Eesti koondis alustab mängudega kell 16. Täpsema ajakava leiab tennis.ee leheküljelt.

Hommikused mängud on kõigile huvilistele tasuta, õhtustele mängudele saab soetada 5 eurose pileti. Kõigi nelja päeva pilet maksab 10 eurot. Eesti mängudele saab kaasa elada ka Delfi TV vahendusel.