Tarvas võttis koduplatsil kindla 88:67 võidu. Sealjuures olid nad veel poolajaks 4 punktiga taga, aga riietusruumist tulles võideti 3. veerandaeg 31:10 ja sellest TTÜ taastuda ei suutnudki.

Andres Sõbra juhendatava tiimi parimana viskas 29 punkti Brandis Raley-Ross, Reinis Strupovics, Janari Jõesaar ja Roberts Stumbris said kirja vastavalt 16, 13 ja 11 silma. TTÜ resultatiivseimatena viskasid 14 punkti Kiur Akenpärg ja Kristjan Kitsing, Rait-Riivo Laane toetas neid 11 silmaga.

Teises kohtumises teenis koduplatsil väärt võidu Valga-Valka, kes oli numbritega 90:77 üle Avis Raplast. Sealjuures võitis kodumeeskond viimase veerandaja 10 punktiga.

Rapla uus leegionär Maurice Kemp viskas üleplatsimehena 24 punkti

Võitjate parimana hiilgas 20 punkti ja 10 lauapalliga Jurijs Aleksejevs, 20 silma sai kirja ka vanameister Valmo Kriisa. Kristaps Kanbers ja Martins Berkis viskasid mõlemad 15 punkti, Edgars Kruminsi saldole jäi 12 silma. Seega jõudis kogu Valga-Valka algviisik kahekohalise punktisaldoni.

Rapla poolelt kerkis üleplatsimeheks nende värske täiendus Maurice Kemp, kes mängu lõpuks 24 punkti ja 11 lauapalli kirja sai. Head mängu näitas ka teine leegionär Thomas van-der-Mars, kelle nimele jäi 21 punkti ja 14 lauapalli, samas tegi hollandlane ka 5 pallikaotust. Märkimist väärib veel Devin Brooksi panus, kes oli 10 punkti, 9 lauapalli ja 9 korvisööduga lähedal kolmikduublile.