Kui esimene mitmepäevasõit tõi Rio de Janeiro olümpiale pürgivale eestlasele üldarvestuses 6. koha, siis teisel mitmepäevasõidul oli Loo kokkuvõttes neljas.

Avaetapi lõpetas ta kolmandana, teisel päeval oli teine ja otsustaval kolmandal päeval neljas. Kokkuvõttes tähendas see samuti neljandat kohta, allajäämist võitjale, prantslasele Stephane Tempier´le kogunes 2.52.

"Mitmepäevasõit algas eelmisest nädalast tuttava 8,9 km pikkuse individuaalse eraldistardiga, tõustes mäkke. Parandasin oma aega 30 sekundiga, võrreldes nädalataguse ajaga, ja olin sellega avaetapil kolmas," lahkas Loo sissejuhatavat päeva. "Teisel päeval sõitsime XCO distsipliinis 6x5 km. Jaheda tuule käes tuli pikalt starti oodata. Lihased jahtusid seetõttu maha ja esimene ring oli väga raske. Parim enesetunne tuli sõidu lõppfaasis. Finiši-heitluses saavutasin teise koha,“ kommenteeris Loo ja jätkas: "Kolmas etapp oli eelmisest pühapäevast tuttav 37 km pikkune ring. Ka sel korral oli viimane etapp kõige raskem ja otsustavam. Kahjuks jäin sõidu ainsast rünnakust maha ning hiljem seda aega tagasi teha ei suutnud.“

Loo ette mahtusid üldarvestuses veel Itaalia kodakondne Gerhard Kerschbaumer (+1.21) ja Portugali rattur David Rosa (+1.38). Mitmepäevasõidu lõpetas 29 meest.