Ka teised eestlased on võistelnud tõusvas joones ning täna saavutasid nii Doris Kudre (21. koht) kui Ilmar Udam (25. koht) senise karjääri kõrgeimad kohad.

Kuna Daisy Kudrel on 2013. aastast ette näidata MK-etapi kolmas koht, siis tänane 16. ei olnud küll tema karjääri parim, kuid hooaja parim siiski ning kindel märk sellest, et ollakse õigel teel.

Naiste 15,7km pikkuse raja võitis Maria Ketškina Venemaalt (1.04.08), kes eelmised kaks võistluspäeva oli pidanud leppima hõbemedalitega. Oberwiesenthalis juba kaks kulda teeninud rootslanna Tove Alexandersson jäi täna Kechkinale selgelt alla (+1.53), kuid võitis hõbeda oma koondisekaaslase Evelina Wickbomi (+3.55) ees veenva eduga.

Meestest oli taas võitmatu rootslane Erik Rost (1.11.33), kellele järgnesid Eduard Hrennikov (+21 sekundit) Venemaalt ja Lars Moholdt (+1.11) Norrast.

25. koha saanud Ilmar Udam (+10.38) jäi oma sooritusega üldjoontes rahule. Kaotus kogunes enamasti sõidukiiruse pealt, kuid natuke jäi kripeldama 1.KPsse minekul tehtud 1-minutiline viga ning paar teevalikuviga võistluse käigus.