TÜ/Rocki füsioeterapeudi Martin Vahimetsa sõnul loodetakse Žabast taas platsil näha kümnekonna päeva pärast. „Ta tegi Ilmselt juba Krasnojarski mängus maandumisel viga väikese varba liigesele, aga siis ta veel sellest ei rääkinud. Reedesel mängul sai liiges uuesti koormust ja hakkas tugevamat valu tekitama. Jalga vajab nüüd puhkust ning taastusravi harjutusi. Esialgu on ta väljas kümmekond päeva, loodetavasti saab ta 27. jaanuari Itaalia mänguks taas korda,“ sõnas Vahimets.

Ka Meister on pooleteiseks nädalaks platsile eemal. TÜ/Rock II eest esiliigat mängides põrutas Meister oma kanda ning ei saa täie jõuga jala peale astuda. Vahimetsa sõnul kulub temagi taastumisele kümmekond päeva.

Väikeselt vigastuspausilt on tagasi tulemas Saimon Sutt, kellele samuti varvas liiga tegi. TÜ/Rocki teisipäevases euromängus Elan Chaloniga peaks Sutt aga taas nimekirjas juba olema.

TÜ/Rock võtab teisipäeval, 19. jaanuaril, vastu Elan Chaloni. Reedel, 22. jaanuaril, sõidetakse aga Tallinna, et mängida TTÜ-ga-