"See on väga masendav! Meil oli rohkem väravavõimalusi, meil oli kõike rohkem, kuid me ei saanud midagi," kommenteeris Klopp Sky Sportsile.

"Ja see juhtus kõik ühe standardolukorra tõttu. See oli lühidalt lahti mängitud nurgalöök. Me peame selliseid olukordi paremini kaitsma," lisas sakslane Wayne Rooney löödud värava kohta.

"Rooney oli vaba ja kasutas oma võimaluse ära, meie oma võimalusi ei realiseerinud. Ongi kogu lugu."

ManU peatreener Louis Van Gaal ütles, et tänane võit peaks mängijatele eneseusku lisama, et hooaeg esikolmikus lõpetada. "Avapoolajal ei suutnud me korralikult palli hoida ning pidime pingutama, et see üle elada. Teisel poolajal mängisime märksa paremini ja lõime olukordi ning Rooney sai taas hakkama suurepärase väravaga. Oleme alustanud 2016. aastat hästi ning see peaks mängijatele ja fännidele usku lisama. Oleme siin, et mänge võita ja lõpetada hooaeg esimese kolme hulgas," rääkis Van Gaal.

Pealelöögid olid täna Liverpooli kasuks 14:6, sealhulgas värava raamidesse 4:1.

Võit tõstis Manchester Unitedi 37 punktiga viiendale kohale, Liverpool (31p) jätkab üheksandal tabelireal. Esineliku moodustavad Arsenal ja Leicester City 44, Manchester City 43 ning Tottenham 39 punktiga.