Esimese paigutusega Must mängis avakohtumises inglase Rhys Walkeri vastu (maailma edetabeli 137.) ja võitis 21:13, 21:11. “Olen küll esimese asetusega, kuid turniiril on mitmeid ühtlaselt tugevaid vastaseid, nii et võistlus on väga lahtine selle osas, kes võivad finaali jõuda. Minu vorm peaks olema endiselt sama hea, kui eelmise aasta lõpul, kus mängisin edukalt mitmetel tippturniiridel. Kindlasti olen eelmise aastaga võrreldes teinud sammu edasi ja eesmärgiks on kodus hästi mängida ning jõuda vähemalt poolfinaali või finaali,” rääkis Must peale mängu.

Teises ringis sai Must 21:11, 21:14 jagu venelasest Anatoli Jartsevist ning jõudis 8 parema hulka. Veerandfinaalis tuleb Musta vastaseks kaheksanda asetusega soomlane Eetu Heino.

Kati Tolmoff võitis kvalifikatsiooniturniirilt edasi jõudnud prantslanna Katia Normandi 21:11, 21:18. “Esimese mänguga päris rahule ei saa jääda, kuid esimene võistlusmäng on alati enda mängu otsimine. See kui kaugele lõpuks jõuan sõltub palju sellest, kui hästi suudan enda mängu kontrollida ja närvipingega toime tulla,” arvas edu võimalustest turniiritabelis kolmanda asetuse saanud Tolmoff.

Järgmises ringis alistas Tolmoff ülikindlalt ehk 21:10, 21:5 Laura Vana ja kohtub veerandfinaalis kaheksandana asetatud leedulanna Akvile Stapusvaitytega.

Vana oli avaringis jagu saanud Läti esireketist Kristine Seferest 21:11, 21:17. Teised naiste üksikmängus põhitabelisse jõudnud Eesti sulgpallurid esimesest ringist edasi ei pääsenud.

Turniiri otsepilti näeb SIIT.