M-Spordi tiim pakkus eestlasele proovimiseks šotlast Stuart Loudonit, kellega käidi koos Hispaanias ja Walesis rada kirjutamas ning Eestis ühel lühikesel testisõidul, kuid Pärn ei tahtnud tähtsa hooaja eel riske võtta.

"Sõidan ikka Jamesiga edasi, kellega olen kaks aastat sõitnud ning harjunud. Koostöö meil klapib ja saame veel kindlasti paremaks," rääkis Pärn raamatu "Eesti Autosport 2015" esitlusel. "Suhted jäid hoolimata uue mehe katsetamisest meil heaks, tülli ei läinud. Kuna pakkumine tuli tiimi poolt, sai James sellest aru."

Uuel hooajal loodab Pärn WRC klassis kaasa teha seitse MM-rallit. Kuna eelmine hooaeg jäi poolikuks, sai ta tunamullu Drive DMACK Trophy auhinnaga kaasa tulnud seitsmest etapist neli üle kanda sellesse aastasse. "M-Sport ja DMACK tulid meile vastu ja lubasid neli sõitmata jäänud rallit sel aastal teha. Neli rallit on seega garanteeritud, kolm proovime veel oma jõududega juurde teha," sõnas Pärn.

Ühtegi eesmärk ei julge Pärn kõva häälega välja käia. "Ma mingit tulemuslikku eesmärki välja öelda ei tahaks. Tahan anda endast parima ja loota, et ebaõnne on vähem kui eelmisel aastal. Keskenduks sellele, et oma sooritus tuleks hästi välja. Eks näeme, mis tulemuse see ralli lõpuks annab. Rõhuks sel hooajal rohkem kiiruslikule poolele."

Eestis võib Pärna tõenäoliselt näha suvel Rally Estonial, mis eelmisel aastal lõppes tema jaoks kvalifikatsioonikatsega. "Plaan on kvalifikatsioonist kaugemale jõuda ning finišeerida hea tulemusega," ütles ta.

Raamatu "Eesti Autosport 2015" esitlus: