Kõige tõsisem on olukord 20-aastase lätlasest nurgaründaja Aleksandrs Avdejevsiga, kes pole pärnakaid veel üheski ametlikus mängus aidata saanud. Põhjuseks sügisel tehtud põlveoperatsioon, mis - nagu hiljem selgus - kõige paremini ei õnnestunud.

"Avdejevsi vigastuspaus paraku üha venib. Ilmselt lähikuul teda veel väljakul ei näe," tõdes Keel. Õnneks sõlmis andekas mängumees sügisel Pärnuga mitmeaastase lepingu, mistõttu säilib lootus, et ta end ka lõpuks Eesti esiklubis heast küljest näidata suudab.

Pühapäevases mängus Selveriga kolmandas geimis tagareievigastuse tõttu väljakult lahkunud Hindrek Pulka pikk mängupaus ootamas ei ole.

"Ta käis eile (füsioterapeaut) Indrek Tustiti vastuvõtul. Selgus, et neljapäeval võib Hindrek juba trennis hüppamist proovida. Loodetavasti pääseme seekord ehmatusega ning järgmise nädala euromänguks on ta tagasi," rääkis Keel.

Põlvevigastus segab jätkuvalt hooaja alguses suurepäraselt mänginud Taavet Leppikut. Selveri-mängus Leppik siiski vahetusest mõneks hetkeks mängu sekkus.

"Tal on jätkuvalt valus mängida. Isegi tänahommikuses trennis, kus üldfüüsilist tegime, ei saanud ta kõike kaasa teha."

Sel nädalal Balti liigas mänge pole, seega pärnakate järgmine vastane ongi tuleval neljapäeval Euroopa Challenge karikasarja 1/8 finaalis Belgia klubi Prefaxis Menen. Küll aga peab Pärnu vahepeal Eesti klubidega üks-kaks kontrollmängu.