"Lahkumine on minu ja minu agendi otsus. Tahan jätkata kohas, mis sobiks mänguliselt mulle paremini. Siin ei ole mingit tüli peatreeneri või Kalev/Cramo juhtkonnaga. Neil on hästi toimiv organisatsioon. Aga leian, et minu jaoks on kohti, kus saaksin paremini silma paista. Puhtalt korvpalliärist tingitud samm. Siit ei maksa otsida midagi muud negatiivset," rääkis ameeriklane viiv enne Saku suurhallist lahkumist. Ta vaatas täna varumeeste pingilt, kuidas Cramo heitles VTB Ühisliigas Moskva oblasti Himkiga.

Kas sa juba tead, kus mängima hakkad? "Veel ei tea, aga ma otsustan varsti. Ma ei pruugi minna Eestist väga kaugele. Õige pea saate teada. Eestiga jään seotuks nii või naa. Suvel tahan siin läbi viia kursusi noortele korvpalluritele."

Eelmisel hooajal Rakvere Tarva ridades palju punkte visanud Brandis Raley-Ross jäi Kalev/Cramos selle näitaja osas kahvatuks - VTB liigas keskmiselt 6,3 punkti mängus, Eesti meistriliigas 11,2 ja ebaõnnestunud eurosarjas 12,7 punkti. Ootused olid suuremad, eelkõige tema enda omad.