48-aastane Gascoigne kuritarvitas vägijooke Lõuna-Inglismaal Liphookis Champneys Forest Mere`i hotellis ning toimetati haiglasse pärast seda, kui ta oli oma toas kokku kukkunud ja klaasikildudega käe lõhkunud.

Reede õhtul kell kaheksa hotelli saabunud purupurjus Gascoigne tellis endale hotellituppa alkoholi juurde, kuid hotelli personal keeldus sellest ja viis inglasele hoopis toitu. Hiljem, kui käidi Gascoigne`i kontrollimas, lebas jalgpallilegend vereloigus.

Üks hotelli külastaja, kes nägi Gascoigne`i majutusasutusse saabumas, ütles ajalehele The Sun: "Ma ei ole kunagi näinud inimest, kes oleks ennast nii täis joonud. See oli kurb. Ta nägi välja nagu väike vana mees. Ilmselt on jõulud alkohoolikute jaoks eriti keeruline aeg."

Kiirabi pressiesindaja kinnitas ajalehele, et nad said laupäeva varahommikul väljakutse Liphooki ning viisid 40ndates eluaastates mehe haiglasse.

Gascoigne, kes oli 1990. aasta MMil ja 1996. aasta EMil üks inglaste kangelastest (mõlemal korral jõuti poolfinaali), on pärast karjääri lõppu korduvalt alkoholiravil käinud, kuid suurt abi ei ole sellest olnud. Mitmed Gascoigne`i endised meeskonnakaaslased on tunnistanud, et nad on inglase tervise pärast tõsiselt mures ja kardavad, et jalgpallikuulsus võib ennast surnuks juua.