"Araabia Ühendemiraatidesse sõitev koondis moodustub B-koondises hästi esinenutest, kellele lisandub ilmselt mõni koduklubita mängija. Ehk näeme koondises ka mõnd välismaal - näiteks Skandinaavias - mängivat meest, kellel pole sel ajal liigamänge," sõnas 39-aastane rootslane.

Täna Tallinnas EJL-i jalgpallihallis peetud B-koondise treeningmängus nähtuga (Sinine meeskond võitis Valget 4:1) jäi Pehrsson suures plaanis rahule.

"Selle mängu parim oli kindlasti (Nikita) Baranov. Samuti tegi väga hea esituse (Markus) Jürgenson. Kui ka ründeliinist kedagi välja tuua, siis (Maksim) Gussev tegutses hästi. Aga nende mängijate hea esinemine oli ka loogiline, sest nad on varem A-koondise juures olnud ja teavad, kuidas siin asjad käivad."

B-koondise kogunemise alguses ütles Pehrsson, et loodab nende päevadega leida lähitulevikuks mõne noore mängumehe ka A-koondisse. Küsimusele, kas ta taolised mängijad ka leidis, vastust rootslane veel anda ei soovinud.

"(Naerab.) Raske on kedagi nii välja tuua, kuigi ma saan aru, et meediale meeldiks, kui ma mõne nime välja hõiskaksin. Aga üsna mitu noort jätsid mulle tulevikku silmas pidades hea mulje küll."