"Naised võiksid mängida naiselikumates riietes nagu võrkpallis. Neil võiks näiteks olla kitsamad püksid. Naisjalgpallurid on tegelikult ilusad, kui te lubate mul niimoodi väljenduda, ning neil juba on meestest erinevad reeglid - nagu näiteks kergemad pallid," ütles Blatter kümme aastat tagasi.

Manchesteris elav Gemma Hughes võttis Blatteri sõnasabast kinni ning lõigi liiga, mis võiks alternatiivi pakkuda praegusele naistejalgpallile, kus eriti palju publikut ja sponsoreid ei liigu. Napis rõivastuses õrnema soo esindajaid tahavad aga ju kõik vaadata, kas pole?

Esimene pesuväel jalgpallimatš leiab aset 23. detsembril, kui pall pannakse mängu ühe Manchesteri hotelli katusel asvual jalgpalliplatsil. Kokku on liigas 14 naiskonda.

"Ma olen 23-aastane ega jõua ära oodata veel 20 aastat, mil naiste jalgpalli rohkem sponsorrahasid tuuakse. Me teame, et see on skandaalne ja vastuoluline, aga pileteid on võimalik müüa vaid meediakajastusega," ütles Hughes Daily Maili veergudel.

"Asi pole selles, et mängijad näeksid seksikad välja, vaid et naised näeksid välja naistena. Vaadake kasvõi tennist - naised riietuvad nagu naised ning saavad meestega sama suurt palka ja sponsoreid."