Tartu ülikoolis aastaid õppejõu ametit pidanud spordihuvilisest tippžurnalist avaldas 2009. aastal kõige totrama talispordiala, milleks oli tema meelest vigursuusatamine. „Jah, need on need tüübid, kes suuskadel või laudadega mööda käsipuid alla libistavad ja muud seesugust mõttetust teevad,“ kirjutas Pullerits blogipostituses „Mis on mõttetuim taliala?“ ja avaldas arvamust, et trikitajatele pole võõrad narkootikumid ning küsis lõpetuseks, kas järgmiseks hakatakse vanaema malmist pesukausiga mäest alla tuiskama. „Ma olen sada protsenti nõus Postimehe sporditoimetuse juhi Peep Pahviga, kes keeldub seesuguseid alasid üldse spordiks pidamast ning selliste alade viljelejaid sportlasteks nimetamast.“

Jah, need on need tüübid, kes suuskadel või laudadega mööda käsipuid alla libistavad ja muud seesugust mõttetust teevad.
Priit Pullerits (2009)

Pärast 13-aastase vigursuusataja Kelly Sildaru äsjast triumfi avaldas Pullerits aga arvamust („Kas parima sportlase valimist tabas krahh?“), et tütarlaps tuleks valida Eesti aasta parimaks naissportlaseks. Priitahtliku kampaaniameistrina tõi ta välja kõigi Sildaru konkurentide nõrgad kohad: maadleja Epp Mäe sai MM-pronksi suuresti tänu loosiõnnele, tennisist Anett Kontaveitil polnud eduka US Openi 1/8-finaalis Venus Williamsi vastu võidušanssigi ja Erika Kirpu Euroopa mängude pronks on teise- või kolmandajärgulisel võistlusel saadud medal. Kusjuures postitust alustas Pullerits teadaandega, et vigursuusatamine on tema ala – ta on neljas viimases taliolümpiaraamatus kirjutanud vigursuusatamise peatüki, lisaks korduvalt intervjueerinud Kelly Sildaru isa ja treenerit Tõnist, sestap on just tema õige mees sel teemal sõna võtma.

Vigursuusatamine on minu ala. Seepärast on mul õigus siin sel teemal sõna võtta.
Priit Pullerits (2015)

Kui lugejad vastuolule tähelepanu juhtisid, selgitas Pullerits kommentaariumis, et kuue aastaga on paljugi muutunud. „Vahepeal on nimetatud ala oluliselt muutunud, saanud rohkem küpseks spordiks, ei ole enam nii palju kalkarite ala, nagu oli tookord,“ analüüsis vigursuusatamise pöörast arengut Pullerits, kelle sõnul lähtus talle esitatud küsimus väga kitsapiirilisest ja staatilisest elunägemusest.

Tore, et ühega on Kelly Sildaru juba hakkama saanud – ta on suutnud muuta eelarvamusi. Ja kui juba nii sirge selja ja vankumatute põhimõtetega mees nagu Pullerits oma arvamust 180 kraadi muudab, siis meie väikese vennasvabariigi ülejäänud skeptikute pööramine on ilmselt lapsemäng.