Nimelt lahkusid 9-kordse Eesti jalgpallimeistri ridadest kahe hooaja vahel nii Taavi Rähn kui valgevenelane Artjom Rahmanov. See tähendab, et täna alustas uueks hooajaks ettevalmistamist vaid üks paberitega keskkaitsja Artjom Artjunin. Tõsi, treeningust võttis osa ka U-19 koondislane Raido Kannel, kuid vaid 17-aastasel mängumehel kõrgliigakogemus puudub ja on kaheldav, et suure perspektiiviga klubi teda uuel aastal kohe algkoosseisu usaldaks.

Küll aga võib Levadia end lohutada teadmisega, et uut koduklubi otsib 29-kordne A-koondislane Igor Morozov, kes tänast trenni ka erariietes kõrvalt jälgis. Viimati Ungari kõrgliigas Debreceni esindanud Morozov on klubita alates septembrist ja novembri keskel käis ta testimisel Poolas Zabrze Gorniku juures. Ka hetkel otsib 26-aastane kaitsja veel tööandjalt välismaalt, kuid Eestis jätkates tõmbaks ta suure tõenäosusega selga just oma pikaaegse leivaisa Levadia särgi.

"Igoril vist on pakkumised välismaalt ja ta ootab, mis sealt vastatakse. Aga mina loodan, et ta mängiks ikka Levadias. Ta on koondisemängija ja meil ongi väiksed probleemid keskkaitsjatega - [Taavi] Rähn läks ära ja Valgevene poiss [Artjom Rahmanov] sõitis koju. Kui sul on head stopperid (kaitsjad - toim.), siis oled tiimiga juba rahul - praegu selle nimel töö käib," kommenteeris antud teemat peatreener Ratnikov.

Ta lisas, et keskkaitsja positsioonile otsitakse täiendusi ka välismaalt: "Võibolla tuleb isegi Aafrikast üks keskkaitsja. Vaatasime videolt ja üks poiss täitsa meeldis, Malist vist oli ta. Võib juhtuda ka nii, et Leedust või Lätist tulevad keskkaitsjad näitama ennast - töö käib ühesõnaga."

Vaata Delfi videost, mida Ratnikov meeskonna üldkomplekteerituse ja uue hooaja eesmärkide kohta öelda oli.