Altminekut peab tunnistama Norra IV võistkond, kes finišeeris alles üheksandana. Neljanda ja viienda koha võtsid Venemaa I ja II meeskond. Kuues oli Itaalia, seitsmes Prantsusmaa.

Võiduka Norra neliku koosseisus sõitsid Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Martin Johnsrud Sundby ja Petter Northug. 2,8 sekundiga kaotasid neile norralased Martin Löwström Nuenget Mathias Rundgreen, Simen Andreas Sveen ja Finn Haagen Krogh, 14,8 sekundiga Emil Iversen, Didrik Tönseth, Sjur Röthe ja Anders Glöersen.

Venelased Stanislav Volžentsev, Maksim Võlegžanin, Aleksander Legkov ja Andrei Larkov jõudsid finišisse võitjatest 31,9 sekundit hiljem. Kokku osales 18 meeskonda, Eestit nende seas polnud.

"Karel Tammjärv ei startinud haigestumise tõttu juba Kuusamo etapil, Andreas jäi samuti haigeks ning koondpõhjuseks ongi meeste haigestumine. Kahte meest ei saanud nii kiiresti koondisesse lisada, sest näiteks Algo Kärp startis Livigno maratonil ning nooremad ei kvalifitseeru veel koondisesse," selgitas Õhtulehele olukorda suusaliidu peasekretär Jaak Mae.