Kogu ralliavalikkusele oli Camilli palkamine Mads Östbergi kõrvale teiseks sõitjaks šokiks ning levis arvamusi, nagu oleks prantslane oma koha Wilsoni tiimis ostnud.

"Ma võin kategooriliselt väita, et selles pole kübetki tõde. Ta ei ole oma koha eest maksnud. Ta on meie lepinguline sõitja. Nii lihtne see ongi," ütles Wilson, lisades, et Camilli pälvis tema tähelepanu tänu oma kiirusele, seda enam, et tegu pole eriti kogenud sõitjaga.

Varasemalt on Wilson öelnud, et näeb Camillis tulevast maailmameistri materjali. Oma sõnade juurde jäi ta ka nüüd. "Mul on tõesti selline tunne. Tean, et kõik on šokis, aga mul on tõepoolest väga hea tunne," ütles ta.

Wilson mainis veel ära, et tal on hea meel ka Ott Tänaku üle, kes leidis järgmiseks hooajaks koha DMACK-i tiimis. "On hea näha, et Ott DMACK-iga edasi liigub. Meil on järgmisel aastal DMACK-i näol juures järjekordne tugev konkurent. Nad on teinud suure investeeringu ja tulevad välja uute rehvidega ning tahtsid Otti enda ridades näha. On hea näha, et ta jätkab MM-sarja sõitjana. See on talle hea uudis," sõnas Wilson.