Hooaja eel seadis Talihärm eesmärgiks üle sõita maailmakarika 39. koht ja juba esimesel individuaaldistantsil täitiski neiu oma eesmärgi. Talihärm ise tänasele sõidule suuri eesmärke ei seadnud, kuid on saavutatud tulemuse üle väga õnnelik. "Ma ei oodanud tänaselt mitte midagi. Lihtsalt läksin ja tegin oma asja," rääkis Talihärm. "Eesmärk oli sõita ökonoomselt ja hoida kiirust, kuid samas jätta jõudu ka lõpuspurdiks. Tegin seda, mida terve suve oleme harjutanud ja rohkem polnudki vaja," kirjeldas Talihärm valitud taktikat.

Koondise funktsionaalse ettevalmistuse treener Kalmer Tramm on samuti tänasega väga rahul. "Kõik tüdrukud olid enne starti positiivselt meelestatud ja võime rahule jääda," sõnas Tramm. "Johanna tegi täna väga ilusa soorituse ja tänane näitab, et tal on hea võistlusnärv. Pärast pealelaskmist andis laskmistreener Asko Johannale veel viimased nõuanded kaasa ja kõik õnnestus väga hästi," oli Tramm rõõmus. Tramm ei ole kitsi kiitustega ka Lehtla ja Beilmanni aadressil: "Meril sõitis taktikaliselt väga hästi ja kuni viimase tiiruni lasi ju ka tema puhtalt. Esimese MK individuaaldistantsi kohta igati hea tulemus! Kadri aga oli täna tehnilise poole pealt palju parem kui segateates ja tegi ka tubli sõidu," võttis Tramm naiste sõidud kokku.

Kadri Lehtla lõpuajaks täna 49.01,9. Koos kolme eksimusega (1+0+1+1) paigutas finišiaeg Lehtla 66. kohale. Koondise noorim liige Meril Beilmann näitas väga südikat sõitu ja puhast laskmist, kuid viimases tiirus eksis Beilmann kolmel korral (0+0+0+3), mis andis lõpuajaks 50.32,1 ning 79. koha. Individuaaldistantsidel lisab iga möödalask sportlase kontole ühe lisaminuti.

Laskesuusatamise maailmakarikas jätkub Östersundis juba ülehomme, 5. detsembril sprindidistantsidega.