Kaotuseta jätkav TTÜ/Tradehouse Läti võistkonnale RSU-le võimalust ei jätnud, saavutades koduseinte toetusel küllaltki kindla 3:0 (20, 20, 18) võidu. Reelika Raap tõi üleplatsimängijana 14 punkti. Maali Kanemägi lisas võitjatele 10 ja Triin Veideman 9 silma. Blokis lätlannadele nelja silmaga (7-11) allajäänud TTÜ oli selgelt edukam rünnakuefektiivsuses (42%-28%). Samuti lõid võõrustajd seitse serviässa külaliste kahe vastu, kirjutab volley.ee.

Ühe võidu kõrvale juba viienda kaotuse saanud Tallinna Ülikool jäi koduväljakul 1:3 (-21, 21, -22, -21) alla Läti hetke parimale võistkonnale SK Babitele. Raili Kont-Kontson ja Silja Ostrov tõid võõrustajatele 17 punkti. Keiu Kasch ja Merlin Hurt lisasid omaltpoolt 10 silma. Pluss-miinus arvestuses jäi Hurt siiski 8 punktiga miinuspoolele.

Turniiritabelis viimaseks langenud Famila/Võru Võrkpalliklubi Leedus geimivõiduni ei jõudnud, kogudes Kaunase naiskonna vastu geimides vastavalt 14, 13 ja 19 punkti. Kapten Margot Pähnata mänginud võrulannade poolel keegi kahekohalise resultaadini ei jõudnud.

Leedus jäi võiduta ka Tartu Ülikool/Eeden, kes kaotas 1:3 (-11, 15, -22, -20) eelmise hooaja hõbedasele võistkonnale Achemale. 12 punktiga oli Emajõelinna naiskonna resultatiivseim Ingrid Kiisk. Kerttu Lääne assisteeris 8 punktiga. Kaotuse põhjust ei tule kaugelt otsida, kui vaid 24% tartlannade rünnakutest lõppesid punktivõiduga.

Eesti võistkondadest oli lisaks TTÜ-le võidukas ka Kohila Võrkpalliklubi, mängides Lätis 3:0 (13, 9, 20) üle Jelgava naiskonna. Üleplatsimängijaks kerkinud Kertu Laak panustas kasuteguri +12 juures võitu 14 punkti. Kateryna Dudnikova ja Laura Parts lisasid Kohila edusse 12 ning Iryna Brezgun 11 silma. Marie Aasorg tõi võitjatele 10 punkti. Kohila naiskonna võidu võtmeks kujunes edukas tegutsemine rünnakul, kui koguni 57% üritustest lõppes punktivõiduga. Koduvõistkonna sama näitaja oli vaid 32%. Sulustamisega teenisid kohilannad 18 ja Jelgava 7 punkti. Märkimist väärib veel asjaolu, et Kohila esindus esksis pallingul vaid ühel korral.

Pühapäeval läheb Tallinna Ülikool koduseinte toetusel vastamisi RSU-ga ja TTÜ/Tradehouse Babitega. Tartlannad lõpetavad nädalavahetuse võõrsil Kaunase ja võrulannad Achema vastu. Läti turnee teises mängus kohtub Kohila Võrkpalliklubi VK miLATssiga.

Naiste Balti liiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ning turniiritabel SIIN.