Innsbrucki Hypo Tirol jätkab viie vooru järel Austria meistriliigas kaotuseta, viimati võideti võõral väljakul 3:1 (20, -16, 22, 18) Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi. Tiroli võitu kümme punkti panustanud Renee Teppan tegi kaasa kolmes esimeses geimis, realiseerides kahekümnest tõstest üheksa (45%) ja lisades ühe blokipunkti, kirjutab volley.ee.

Teppani arvates Tirol oma parimat mängu ei näidanud ja on võimeline enamaks: "Alustasime hästi ja ei andnud vastasele suurt sõnaõigust. Teise geimi alguses õnnestus koduvõistkonnal kõik. Meie andsime üsna lihtsalt järele ja nii see geim ka vastasele läks. Kolmandas ja neljandas geimis mängisime enam-vähem rahuldavat võrkpalli ning need geimid kuulusid ka kindlalt meile. Kui arvestada, et mängisime võõrsil, siis julgeksin väita, et oleme siiski klassi jagu tugevam meeskond. Teisalt oli meie mäng keskpärane, ei midagi enamat."

"Endiselt on platsil teineteise mittemõistmist ja liialt palju servieksimusi, mis ei aita kuidagi kaasa vastaste survestamisele. Seda on kindlasti vaja parandada vaadates tulevikku ja järgmisi Meistrite liiga kohtumisi silmas pidades," lisas eestlane.

Eesti koondise diagonaalründaja alustas kohtumist hästi, kuid kolmandas geimis tulid sisse mõned vead: "Alustasin normaalselt ja hoidsin asju enda jaoks kontrolli all. Kolmandas geimis hakkas kerge väsimus kimbutama - oli üpriski sisukas treeningnädal seljataga. Sellest tulenevalt tegin kolmanda geimi alguses paar rumalat otsust ja treener reageeris sellele kiirelt, vahetades mind välja kolmanda geimi esimeses pooles."

Türgi meistriliiga neljandas voorus pidi esimese kaotuse vastu võtma Oliver Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi, kes tunnistas võõrsil Galatasaray HDI Sigorta 3:1 (14, 12, -15, 19) üleolekut. Senistes mängudes Bankasi põhidiagonaalründajaks olnud Marcus Nilsson suutis kahe esimese geimiga koguda vaid ühe punkti, misjärel toodi platsile Venno. Eestlane ei jätnud võimalust kasutamata ja tegi igati silmapaistva etteaste. 20-st tõstest koguni 12 (60%) punktiks löönud Venno lisas koduklubi kontosse ka ühe blokipunkti. 13 silmaga oli ta ühtlasi Ankara esinduse parim punktitooja.

"Meie mäng oli kahvatu, sest vastuvõtuga oli meil suuri probleeme - nende planeeriv serv lõhkus meie vastuvõtu täielikult ära. Enda etteaste oli nii ja naa, aga vähemalt sain mängida, mis on tore," võttis Venno mängu kokku.

Vaatamata kaotusele püsib Ziraat Bankasi turniiritabeli ülemises otsas, jagades kaheksa kogutud punktiga esimest kuni kolmandat kohta.