Helenius kontrollis matši esimesed neli raundi, kuid hoolimata tugevatest rünnakutest ei suutnud äärmiselt tugeva võitlejahingega Musafarovit peatada. Kaheksaraundilise matši teine pool kujunes juba äärmiselt tasavägiseks ning visa Musafarov sai mitmel korral soomlasele ka tugevad löögid pihta.

Õhtu lõppedes seisis tasavägise matši järel kohtunike kaartidel mitteametliku võitjana kirjas siiski Helenius.

„Kuna Robert Heleniusel oli Euroopa profipoksi tiitlimatš varasemalt kokku lepitud, leidis Lennusadamas aset ettevalmistus- ehk sanktsioneerimata matš. Ametlikult ei tohtinud õhtu jooksul võitjat välja kuulutada, sellised olid tingimused, kuid kohtunike punktikaartidel ei olnud võitjas kahtlust,“ selgitasid ürituse korraldajad. „Mõlemad mehed andsid ringis endast kõik ning usun, et pealtvaatajad said suurepärase elamuse.“

Robert Helenius kohtub Euroopa profipoksi tiitlimatšis 19. detsembril Erkan Teperiga. Matš toimub Helsingis.

Lennusadama eelmatšides alistasid iirlased James Tennyson ning James Fryers vastased ülikindlalt tehniliste nokautidega. Soome profipoksilootus Dayron Lester alistas Rain Kärkineni juba esimeses raundis, kui matš oli kestnud 40 sekundit. Balti profipoksi kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov võttis tulises heitluses Timo Laine üle kohtunike punktivõidu.