"Varsti saab 20 aastat täis, kui olen siin laagrites käinud – võib arvata, et see on piisav aeg olla siin kohanenud ja kodunenud. Nende aastate jooksul olen elanud väga mitmes siinses mökkis, viimasel mitmel aastal olen elanud just selles majas," räägib Rehemaa tutvustades oma elamispaika, mida ta treener Anatoli Šmiguniga pika laagri ajal jagab. "Siia tulles just Anatoliga arutasime, et on niisugune tunne nagu tulekski koju."

Mis puutub algavasse hooaega ja sel nädalavahetusel toimuvasse nö esimese lume võistlusse, siis tunnistab kogenud suusamees, et loomulikult oleks vägev, kui esimesed võidusõidud suurepäraselt õnnestuks, ent liiga põhjapanevaid järeldusi ei maksaks neist esimestest sõitudest siiski teha. "Olen siin Olosel nn esimese lume võistlusel nii palju võistelnud – on olnud väga korralikke võistlusi, mille järel on edasine hooaeg kujunenud pigem keskpäraseks või kehvaks. Ja on olnud vastupidi – näiteks 2013. aastal sõitsin nii kehvalt, et ei kvalifitseerunud Kuusama MK starti, aga hooaja olulisimal võistlusel Val di Fiemme MMil sai oma parima tulemuse - 7. koha."

Siiski tunnistab kogenud sõidumees, et endal on muidugi lihtsam, kui esimene võistlus kohe hästi läheb. "Saad kohe enesekindluse kätte, tead, et asjad sujuvad õiges suunas. Psühholoogiliselt on nii parem. Kui siin kehvalt esined, siis pead hakkama seni tehtu peale tõsisemalt mõtlema, võib-olla muutma midagi. Kõik on keerulisem."

Mis puudutab hooaega tervikuna, siis arvestades, et suuri tiitlivõistlusi aastal pole, on tegu justkui nö rahulikuma vaheaastaga.

Rehemaa ei salga, et on võtnud eesmärgiks järgmisel kahel tiitlivõistlusel - 2017. aasta MMil Lahtis ja 2018. aasta taliolümpial Koreas - sõita vähemalt kümne hulka, aga miks mitte kõrgematele kohtadele. "Et tulevastel suurvõistlustel sellises löögihoos olla, selleks pean sel aastal, võrreldes mulluse suhteliselt kesise hooajaga, oma keskmist taset parandama. Ehk maakeeli öeldes, kui lähen MK etapil starti, siis peaks ka kõige tavalisemalt päeval mu koht olema stabiilselt kolmekümne hulgas või seal lähedal. Mis tähendab, et heal päeva võiks sõita ka kümne hulka."

Rehemaa tunnistab, et temas elab jätkuvalt usk, et elu parim sõit ja tulemus on veel tegemata. "Kui tunneksin, et olen oma tipu ja lae suusatajana saavutanud, siis oleks juba pillid kotti pannud ja hakanud millegi muuga tegelema. Aga ma tahan veel tõestada, nii iseendale ja ka teistele, et ma nii kehva pole. Mu parimad kohad on MM-del on 7. ja 10., mis pole iseenesest halvad kohad, aga tunnen, et minus on sisu enamaks rohkem. Kui on hea päev ja kui kõik asjad klapivad, siis, ma arvan et mul on võimalus oma nn sinilindu püüda. Tahaks olümpialgi tõeliselt korraliku märgi maha saada."