Pealtvaatajatel on harukordne võimalus Lennusadama ekstravagantses keskkonnas kaasa elada Eri Klasi, Uno Loopi ja meie seast lahkunud Peeter Sauli auks korraldatud võitlusspordiüritusele, mille suurimaks nimeks on Soome poksigigant Robert Helenius.

"Kunagi varem pole Lennusadamas midagi sellist korraldatud. Ning kunagi varem pole poksiüritus nii eksklusiivses kohas toimunud. Kuid visuaalne nauding pole ainus, mida huvilistele pakume - ka sealne heli ja kaja on midagi harukordset! Mõnus kooslus: tuline sport ning mahe mereajalugu," kirjeldab ürituse peakorraldaja Tõnis Grinkin. "Ring on paigaldatud arvestades ruumi omapära eripära. Asetusel pidasime oluliseks ka seda, et lisaks poksile saab nautida ka sealseid eksponaate. Nii näiteks laiub üle ringi sild ja ühe ringi otsa juures on uhke laevavrakk."

Ott Leplandi muusika saatel ja Ivo Linna juhtimisel astuvad soomlaste ja lätlaste kõrval ringi veel Rain Kärkinen ning Pavel Semjonov. Õhtu jooksul saab kaasa elada kolmele amatöör- ning kuuele profipoksimatšile.

Vaata plaani