Need on viis asja, mida Selveri ja TTÜ mängust õppisime:

Tallinna Selver - TTÜ
1) Selveril on ühtlaselt hea koosseis
Selver alustas tänast mängu mitme mehega, kellest TTÜ loots Janis Sirelpuu ei taibanud mängueelsel koosolekul oma mängijatele rääkidagi. Kokkuvõttes tõestasid nii üllastuslikud algkoosseisu-mehed Tauno Lipp, Oliver Orav, Karli Allik ja Reimo Rannar kui ka vahetusest sekkunud (põhimehed) Andres Toobal, Lincoln Williams, Denis Losnikov ja Mihkel Tanila, et Selveril on Eesti tasemel mängumehi sisuliselt kahe kuuiku jagu. Iseküsimus on aga see, kas Rainer Vassiljevi meeskonnal leidub ka selline koosseis, kes juba homme Pärnule võiks vastu saada?
Tallinna Selver - TTÜ
2) TTÜ sedasi jätkates kaugele ei jõua
Jah, TTÜ esitas oma praegust koosseisu arvestades isegi hea mängu Selveri vastu, ent ilma Kusti Nõlvakule ja Mart Tiisaarele (välismaalt) asendusi toomata neil tänavu suurde mängu asja pole. Et Järvamaa ja Rakvere pole mullusega võrreldes nõrgemaks jäänud, võib TTÜ jaoks keeruliseks saada juba Saja liigas (Balti liiga) play-off'i ehk veerandfinaali pääsemine.
3) Williams pole veel eelmise aasta vormis
Eesti pallimängude liigades ei näe just tihti, et väga eduka hooaja teinud noor võõrleegionär jääb siia mängima ka teiseks hooajaks. Ometi just nii Selveri austraallasest diagonaalründaja Lincoln Williamsiga juhtus. Kahtlemata on tema jätkamine hea nii Selverile kui kogu liigale, ent tänases mängus TTÜ vastu oli 22-aastane mängumees veel kaugel oma mullusest tippvormist. Hooaja tähtsamate mängudeni on õnneks veel parasjagu aega.
Tallinna Selver - TTÜ
4) Eerma saab hakkama küll
Üks neist TTÜ noortest, kellel taolise tasemega mängude kogemus varasemast sisuliselt puudus, oli sidemängija Aleksander Eerma. 20-aastane mitmendat põlve võrkpallur ei teinud tänases mängus küll imet, ent tema pärast TTÜ ei kaotanud. Eerma korralikust esitusest andis märku kasvõi see, et temporündajatega, kellega on teatavasti kõige keerulisem koostööd klappima saada, sobis Eerma tegutsemine hästi. Siim Ennemuist realiseeris 9 tõstest 8 ning Joonas Popman 9-st 6. Parandamisruumi jäi aga nii blokis kui servil, kuid õnneks need pole sidemängija peamised ülesanded.

5) Vassiljev kasutab koondise juures omandatut ära
Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu ja Selveri juhendaja Rainer Vassiljevi tegutsemine ja mängujärgsed sõnavõtud on üsna sarnased, olgu need siis tingitud samasugusest mängufilosoofiast või kahest koos veedetud koondisesuvest. Mängijate kritiseerimine jääb eranditult riietusruumi ning sealt kaugemale see ei kosta; rõhk on nüanssidel ja detailidel; mängijate psühholoogilise poole arendamise tähtsustamine; tihe suhtlus mängijatega. Ja veel - mõlemad paistavad nii mänguolukorras kui intervjuudes tõsised mehed, kuid mõistavad tegelikult ka hästi nalja teha.