Kogenud mängijatest koosnev Eesti meisternaiskond võitis 90:46 ülekaaluga Audentese noori, kes on kaotanud Ühisliigas kõik senised kolm mängu. 1182 Tallinna rivistusse kuulub üheksa Eesti koondise kandidaati.

Eesti naiste rahvusnaiskond korvpallis alustabki kahe nädala pärast ettevalmistust Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks. Esmalt kohutakse võõrsil olümpiahõbeda Prantsusmaaga. "Ennekõike ma ootan tugevaid trenne ning et kõik mängijad oleksid terved ja saaksid treeningutel osaleda," lausus 1182 Tallinna ja Eesti koondise keskmängija Laina Mesila-Kaarmann ETV-le. "Ma loodan, et suudame Prantsusmaal oma mängu näidata ja et nad meid ära ei tapaks. Nende mängustiil on kindlasti palju agressiivsem, palju jõulisem, palju kiirem kui meie oma ning Prantsusmaa esimesed kolm liigat on tugevamal tasemel kui meie ja Läti. Nad on väga kõvad vastased."

Enne rahvuskoondise mänge on 1182 Tallinnal ees ootamas kaks mängu. Esimeses kohtutakse 7. novembril kell 16.00 Audentese spordihallis Läti klubi SK Cesisega ja teises mängus 13. novembril Tallinna Ülikooli võistkonnaga.