"Ajateenistuse ajal oli treeningaeg limiteeritud, kuid hädavajalikud asjad saime ära tehtud. Sportlase tunne jäi ikka kehasse. Septembris vabanedes saime oma liistude juurde tagasi pöörduda. Viimased kaks kuud on olnud väga töökad. Oleme läinud järjest paremaks, kuid lähme talvele peale ettevaatlikult. Pigem panustame talve teisele poolele," ütles Kail Piho.

Han Hendrik: "Hüppeid oleme saanud teha tavapärasest oluliselt vähem. Kui tavaliselt tuleb suve peale 300-400 hüpet, siis tänavu tegime poole vähem. Hea on see, et kui pole kuu või kaks hüpanud, oled uuesti torni minnes palju avatum ja tunnetus on parem. Kaif tuleb jälle tagasi. Kui päevast päeva muudkui hüppeid tampida, võib minna üksluiseks ega paku enam lõbu."

Pihosid võib eeloleval hooajal näha ligi pooltel MK-etappidel. "Mul oli hiljuti sõbralik vestlus ühe sponsoriga, kes ütles, et paneme mingid plaanid paika. Ütlesin, et pooltel MK-etappidel tahaks võistelda ning nendel, millel võistlen, tahaks 50-60 protsendi ulatuses punktidel olla. Eks ole neid punkte juba kogutud ka, tuleb järjest kõrgemad eesmärgid seada," lisas Han Hendrik.

Vaata videost, mida mehed tänasel pressikonverentsil veel rääkisid!