Euroopa meistrivõistluste kuues mees Martin Laas juba profilepingu sõlmis, MM-il 15. koha välja sõitnud Mihkel Räim teeb sel nädalal võimaliku kosilasega lähemalt tutvust ning Tour de l`Aveniril pikka aega rohelist punktisärki enda käes hoidnud Aksel Nõmmela on samuti jõudnud läbirääkimiste lõppfaasi.

Mullu kevadel keskkooli lõpetanud ja sporditegemises seetõttu mõnekuulise pausi teinud Nõmmela tegi tänavu selge arenguhüppe. U23 koondisega läbitud kevad-talvine ettevalmistus andis hea baasi ja viljad ei jäänud lõikamata. Team Probikeshop Saint-Etienne Loire amatöörtiimi kuuludes võitis 21-aastane tallinlane Prantsusmaal kaks sõitu. Eesti U23 koondisega Rahvuste karikaetappidel osaledes õnnestus tal kahel korral jõuda esikuuikusse. Eriliselt jäi Nõmmela profitiimidele silma Tour de l`Aveniril, kus sõitis neli päeva aktiivseima ratturi rohelises särgis.

Profiklubi nime, kellega Nõmmela aktiivseid läbirääkimisi peab teatud põhjustel veel nimetada ei saa, aga niipalju siiski, et tegemist on UCI kontinentaaltiimiga. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis peaks häid uudiseid oodata olema hiljemalt järgmisel nädalal.