Tänavu teist korda Tartus toimuv meeste tenniseturniir toob Tartusse tipptasemel tennisemängijad rohkem kui 15-st riigist. Turniirvõitu tuleb kaitsma Valgevene tennisist Dzmitri Zhrmont, kes alistas eelmise aasta finaalis juunioride maailma esireketi Andrei Rublevi.

Eesti tennisemängijatest pääses turniiril põhitabelisse otse ainsana meie kolmas reket Anton Pavlov. Vabapääsmega said põhiturniirile Tartust pärit ja suvel Pärnus sarnasel turniiril poolfinaali jõudnud lootustandev noor täht Kenneth Raisma ning heas hoos olev Mattias Siimar. Ülejäänud Eesti noored tennisetalendid peavad alustama kvalifikatsiooniturniirilt.

Kvalifikatsiooniturniir toimub nädalavahetusel (24.-25. oktoobril), põhiturniiri mängud algavad esmaspäeval.

Finaal peetakse tänavu pühapäeval 1. novembril. „Finaali toomine suurturniiridega sarnaselt pühapäevale annab paljudele tennisesõpradele võimaluse tulla just nädalavahetusel vaatama tipptennist, mil toimuvad põnevad poolfinaalid ja finaalid,“ sõnas turniiri direktor Egert Ivask.

Mängude vaatamine kohapeal on kõigile tasuta ning mänge on võimalik jälgida ka internetist aadressilt tartutennis.ee ja Delfi TV-s