Rootsi klubi Facebooki leht avaldas seepeale ka lühikese avalduse, kus peatreener Torbjörn Gehrke uut täiendust iseloomustas: "Näeme mängijat, kes mõistab hästi mängu ning on hea füüsisega. Jaan leevendab meie muresid tagaliinis, tugevdades meeskonda ka laiemas plaanis."

"Soovisime number "kahe" positsioonile leida kedagi, kes suudaks nii ise korvi alla murda kui kaaslasi söötudega leida. Oluline oli ka kaitsetöö ja leian, et Jaan täidab hästi need kriteeriumid," jätkas juhendaja.

Klubi direktor Pecka Johansson lükkas ümber ka jutud, justkui mõjutas Puideti palkamist Bosnia-Rootsi taustaga Srdjan Vukovici vigastus.

"Ei, soovisime Puidetit palgata juba pikemat aega ja see protsess algas juba enne Vukovici vigastust. Muidugi on hea, et uus mängija tuleb täpselt siis, kui teine vigastada sai. Ka meeskond tunneb rõõmu, et suuremaid koosseisuvangerdusi me seetõttu tegema ei pea. Nüüd on meil veel liiga väike rotatsioon korvi all. Vaatame, mis selles osas teha saab," rääkis Johansson.

Debüüdi võib Puidet uues koduklubis teha neljapäeval, kui Jämtland kohtub liigamängus võõrsil Borasiga, kel seni kirjas kolm võitu ja ei ainsatki kaotust.

Jämtland ise on kogunud ühe võidu, paiknedes seeläbi eelviimasel, 10. kohal.