Nimelt kirjutab BBC, et Neville ja Giggs ostsid 1,5 miljoni naela eest ära endise büroohoone, millest nad nüüd luksushotelli soovivad ehitada.

Äsja said kaks endist vutimeest linnavalitsuselt loa ehitustöödega alustada ja esialgsete plaanide kohaselt pidanuks renoveerimine algama juba novembris. Paraku seadsid hetkel tühjana seisvasse majja end sisse umbkaudu 30 kodutut aktivisti, kes seeläbi enda probleemile tähelepanu soovisid osutuda.

Eelmisel nädalal tõsteti kodutud linnavalitsuse poolt aga hoonest välja. Seejärel võttis aktivistide üks juhte Wesley Hall ühendust Gary Neville'iga, kes sõnas, et nad võivad sinna jääda kuni veebruarini, mil uue plaani järgi ehitustööd algama peaks.

Wesley Hall tõdes, et ta oli pärast väljatõstmist kindel, et neil enam vastavasse hoonesse asja ei ole. Pärast kõnet Neville'iga oli mees aga hingepõhjani liigutatud.

"Kuna kodutud ei saa toitvat einet, on nende immuunsüsteem nõrk ja seetõttu võivad nad külmal talvel isegi hinge heita. Aga kui keegi on valmis neile katust pea kohale andma ja toetust näitama, siis tähendab see meeletult palju. Kodutute jaoks on suurepärane teada, et nad saavad paar kuud kindlas kohas elada, kartmata väljatõstmist. Selle eest tahan Neville'i ja Giggsi südamest tänada!" vahendab The Guardian Halli sõnu.