„Arvestades, et turniir toimus esimest korda on tegemist igati tubli tulemusega“ kommenteeris osalejate arvu Kalevi juhatuse esimees Aleksander Tammert ning lisas, et iga õnnestumine annab motivatsiooni uuteks tegemisteks.

VIDEO

Võistlus toimus neljas kategoorias: naised, mehed, naised sündinud 1975. aastal ja varem, mehed sündinud 1975. aastal ja varem, eraldi arvestust peeti ka ettevõttete hulgas.

Naiste arvestuses võitis turniiri Elina Stepanova Nortalist, teise koha saavutas Kristel Penu Estonian Air´ist ja kolmandaks mängis end Piret Kummel Elioni Spordiklubist.

Naised 40 turniiril võitis esikoha Hele Hammer Telemast, teiseks tuli Evelin Eimann Schenkerist ja kolmandaks Jekaterina Orlova Eesti Energia Spordiklubist.

Meeste hulgast oli parim Rainis Lehtmets Schenkerist, talle järgnesid Tõnu Schmidt Omecar´ist ja Marek Leemet Graniidikeskusest.

Mehed 40 arvestuses võit Telema esindajale Kalle Kuuspalule, teiseks mängis end Robert Schmidt R-Kioskist ja kolmanda koha saavutas Raigo Rommot Elioni Spordiklubist.

Ettevõtete arvestuses osales 25 firmat ja esikoha võitis Telema, teiseks truli Elioni Spordiklubi ja kolmandaks Schenker.