Hooaeg oli Eesti üliõpilasspordile edukas – suveuniversiaadilt võideti üks kuldmedal (Tanel Laanmäe odaviskes), üks hõbemedal (Kaur Kivistik 300m takistusjooksus) ja kaks pronksmedalit (Juhan Mettis judo absoluutkaalus ning Nelli Paju epeevehklemise individuaalturniiril), lisaks veel mitmeid esikaheksa kohti. Osaleti ka taliuniversiaadil ning Euroopa üliõpilaste meistrivõistlustel. Eesti Maaülikooli korvpallimeeskond tuli Euroopa üliõpilaste meistrivõistlustel kuuendaks, kokku osales 16 meeskonda. Mitmed nii endised kui ka praegused üliõpilased on olnud väga edukad ka rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Kokkusaamisel peeti meeles mitte ainult medalivõitjaid, vaid ka teisi edukalt esinenud sportlasi, kellest võiks mainida Kati Ojalood (universiaadi kuues vasaraheites) ja Reena Pärnatit (universiaadi kaheksas vibulaskmises). Kõik nad olid ka kohal ning kinnitasid, et tahavad uuel hooajal jätkata võistlusi kõige kõrgemas rahvusvahelises konkurentsis.

Tänu osaliseks said ka üliõpilasspordi toetajad, kuid esimesena anti tänukiri Eesti Akadeemilise Spordiliidu pikaaegsele eestvedajale Valter Lenk´ile, kes vaatamata oma vanusele oli kohal ja rõõmustas noorte üliõpilassportlaste saavutuste üle. Tänukirjad said üliõpilasspordi toetajad Haridus- ja teadusministeerium, Eesti Olümpiakomitee, Hasartmängumaksu Nõukogu, Kultuurkapital. Eriliselt tõsteti esile HTM kantsleri Janar Holmi, asekantsleri Madis Lepajõe, EOK presidendi Neinar Seli ja peasekretäri Siim Suklese tegusid Eesti üliõpilasspordi arendamisel, aga samuti võimaluste loomisel tippsportlastele hariduse ja kutse omandamiseks.

Õhtul kuulutati välja ka selle aasta parimad üliõpilassportlased. Parimaks üliõpilassportlaseks tunnistati universiaadivõitja, odaviskaja Tanel Laanmäe (Tallinna Ülikool). Parim naisüliõpilassportlane on Nelli Paju (Tartu Ülikool), kes universiaadil oli vehklemise epee individuaalturniiril kolmas.

Juba sel kuul toimuvad Eesti üliõpilaste meistrivõistlused judos, novembris on kavas maadluse ja lauatennise meistrivõistlused, tulemas on ka korv- ja võrkpalli meistrivõistlused. Järgmise aasta suvel toimuvad Pärnus üliõpilaste maailmameistrivõistlused rannavõrkpallis, kuhu on oodatud 32 parimat üliõpilaste paari nii meeste kui naiste võistlusel. Kokku on tulemas eeloleval aastal maailmameistrivõistlusi enam kui paarikümnel spordialal, toimuvad ka III Euroopa Üliõpilasmängud ja SELL mängud, nii et tuleb tihe hooaeg.

Koosolemine toimus spordimeelses õhkkonnas koos suupistete, meelelahutuse, tordi ja kohvilauaga. Tordi lõikasid lahti kõik neli universiaadil medali võitnud sportlast.