Jurtomi asemel soovitakse palgata mõni kogenum välismaalane. Itaalia esiliigas tohib ühes klubis olla maksimaalselt kaks leegionäri, hooaja eelsetes kohtumistes täitsid Casale meeskonnas seda rolli 21-aastane Jurtom ning 23-aastane ameeriklane T.J. Bray.

"Alles eile oli meil kontrollmäng ühe Prantsusmaa esiliigaklubiga ja enda arust polnud mängul väga viga. Olin algkoosseisus ning tõin seitse punkti. Olin kõigis kuues hooaja eelses kohtumises põhiviisiku mees ning ei osanud tõesti arvata, et niimoodi juhtub," väljendas Jurtom olukorra üle imestust. Talle selgitati, et asjad ei liigu soovitud suunas ja seetõttu oleks vaja meeskonda kogemust juurde.

"Ausalt öeldes ei teagi, mis edasi saab," oli Jurtom nõutu. "Täna suhtlen veel agendiga ning eks siis paistab, mis plaani võtame. Võimalik, et uue klubi leidmiseni treenin Casale juures edasi."

Hooajal 2013-2014 sai Jurtom kätt proovida Itaalia meistriliigas Brindisi Enel meeskonnas. Ta suundus Itaaliasse poole hooaja pealt, olles eelnevalt mänginud TYCO Raplas. Mullu kuulus Jurtom Eesti meistriliigas neljanda koha saanud Rakvere Tarva ridadesse.