Täna vasakkaitses täismängu kirja saanud Jääger avas kohtumises Mjondaleni vastu skoori 22. minutil, kui mängumees palli kahe kiire puutega omaks võttis ning siis juba oivalise keerutuse ristnurka teele saatis.

Kaunis värav viis Oslo klubi antud kohtumises 1:0 ette ning sellel skooril ka mäng lõppes. Üle nelja mängu taas punktilisa teeninud Valerenga on nüüd 24 vooruga kogunud 39 silma, paiknedes sellega Norra kõrgliigas kuuendal kohal.

Jäägeri leitud väravasoon on seda magusam, et enne möödunud nädalat ei olnud ta liigatasandil skoori teinud ligi neli aastat. Samuti ei ole Jääger võrku sahistanud 115 koondisemängu juures.

Lisaks Jäägerile oli täna võistlustules ka teine jalgpallikoondise põhimängija Konstantin Vassiljev, kes Bialystoki Jagielloniaga Poola kõrgliiga 9. voorus Poznani Lechi 1:0 alistas

Eesti koondislane oli täna tavapäraselt aktiivne, kuid sedapuhku väravat ega resultatiivset söötu ta kirja ei saanud. Jagielloniale tõi võidu 29. minuti värav.

Bialystoki klubi tõusis tabelis nüüd 5. kohale, kuid teisel positsioonil paiknevast Varssavi Legiast jäädakse sealjuures vaid ühe punkti kaugusele. Liigat juhib Vassiljevi endine koduklubi Gliwice Piast, kelle edu Legia ees on kuus punkti.