Taoline versioon kahe viimase vooru tulemustest D-alagrupis käivituks, kui Eesti kaotaks kolmapäeval Leedule ja võidab neljapäeval Lätit. Lisaks vajaks Eesti nelja parema hulka pääsemiseks sel juhul, et nii Belgia kui ka Tšehhi saaksid viimase vooru mängudes vähemalt ühe võidu juurde - homme mängivad nad omavahel, neljapäeval kohtub Belgia Ukrainaga ja Tšehhi Leeduga.

Kui kõik nii tõesti juhtuks, jääksid Eesti ja Läti jagama kahe võiduga neljandat-viiendat kohta ja omavaheline mäng annaks edasipääsu Eestile. Kui aga kahe võiduga peale jääks pidama ka Tšehhi või Belgia, muutub Eesti edasipääs mõlemalt saadud suurte kaotuste tõttu väga ebatõenäoliseks.

Veidi rohkem enda kätes oleks Eesti edasipääs, kui võita järelejäänud mängudes nii Leedut kui ka Lätit. Sel juhul jääks vaid üks stsenaarium, mille puhul Eesti esinelikust pudeneks - Tšehhi võidab Belgiat, Läti Ukrainat, Belgia Ukrainat ja Leedu Tšehhit. Nii lõpetaks viis meeskonda kõik kolme võiduga ning Eestil kahest suurest kaotusest sündinud negatiivse korvide vahe tõttu taas edasipääsu raske loota. Kui just eriti suureskoorilisi võite ei saada.

Enne kaht viimast vooru on Tšehhil, Belgial, Lätil ja Leedul 2, Eestil 1, Ukrainal 0 võitu. Eelviimases voorus on vastamisi Belgia-Tšehhi, Läti-Ukraina ja Eesti-Leedu, viimases Ukraina-Belgia, Läti-Eesti ja Tšehhi-Leedu.