Küsimuse peale, kas ta pidas sellega silmas näiteks neid mängijaid, kes olnud läbi suve kimpus vigastustega ega ole saanud täismahus meeskonnaga treeninguid kaasa teha, kostis Sokk pärast mõttepausi diplomaatiliselt: "Meil on tiimivärk. Need 12 mängijat, kes meil on, nendega peab põrutama."

Sel suvel pole terviseprobleemide tõttu saanud ülejäänud meeskonnaga sarnases mahus turniiriks valmistuda näiteks Kristjan Kangur ja Tanel Sokk. Kummagi esitused pole olnud ka oma paremate päevade tasemel. Samas on Kangur kategooriliselt keeldunud kesist mängu vigastusega põhjendama.

Soku sõnul on tänaõhtuses kohtumises Ukraina vastu kindlasti oodata mängijaterotatsioonis teatud muutusi. "Vähe tuleb ikka muuta, juba vastasest tulenevalt. Ukrainal on ikkagi selgelt nii pikemad kui ka lühemad mängijad, kes samasugust vahetuste virr-varri (nagu Tšehhi ja Belgia) teha ei saa."

Peatreeneri sõnul pole mõtet Belgia-mängu ja õnnetu 2:22 alguse põhjuste otsimisel suunata pilke meie rünnakuprobleemidele, vaid kaitsele.

"Ebaausalt lasime endale alguses ära panna, olukordadesse hilinedes," ütles ta.

Eesti ja Ukraina kohtumine algab täna õhtul kell 21.30.