"Olen rahul nii tulemuse, mängu kui meie üldise arenguga.Meile pole kolmes viimases väravaid löödud ega ka palju võimalusi tekitatud. Oleme kindlasti meeskond, keda on raske võita. Täna olime ka loovamas plaanis vastasest paremad," tõdes Magnus Pehrsson.

"Ainus eesmärk oli võita, täiesti selgelt. Küsimus oli vaid, kuidas minna seda võitu jahtima," selgitas ta häälestumist. "Mulle väga meeldis meeskonna valmisolek ja agressiivsus algusest peale. Olime palliga rahulikud ja leedulastest paremad. Lisaks on automaatsus mängijate vahel arenenud väga heaks."

Samas tõdes Pehrsson, et üksnes meeskondlikust kvaliteedist ei piisa. "Sa vajad midagi enamat, et olla edukas. Meie loovad mängijad on viimasel ajal klubides heas hoos ja täna tõestas Kostja taas taset - tema värav oli minu arvates tipptase."

Kui Leedu vastu vajati iga hinna eest võitu, siis millise meelestatusega minnakse teisipäeval Sloveenias ülitähtsas kohtumises sealse meeskonna vastu? "Vaatame esmalt ära, kuidas lõpeb Sloveenia tänane mäng Šveitsiga. Aga soovin kindlasti, et meie saatus oleks meie endi kätes," sõnas Pehrsson ning ütles, et otsustab lähiajal, kelle kutsub koondisse mängukeelu teeninud Aleksandr Dmitrijevi asemele.