Teemasid, millest ta rääkis oli mitmeid, meie peatume neist kahel. Mängupaigale uue ilme andmine ning kartused-ootused seoses Leedu ja Eesti fännide massilise saabumisega.

Areeni valgustust näiteks võimendati võrreldes tavapärasega 30 protsenti, ikka selleks, et teleülekanne säraks ja läigiks nagu prillikivi. Saali mõlemasse otsa paigaldati suured lisatablood. Spetsiaalselt EM-iks valminud mängusaali põrandale otsitakse aga Šnepsi sõnul võistluste järgselt uut rakendust. Kellel on häid mõtteid, võib talle otse teada anda.

Võistluste korraldusega tegeleb igapäevaselt 20 palgalist ja 240 vabatahtlikku.

Avapäeval oodatakse Šnepsi sõnul mängule 9000 Leedu koondise poolehoidjat ja umbes 4000 Eesti koondise fänni (erinevatele mängudele). Kesklinna, üsna väikesele territooriumile on püsti pandud kolm fänniala - Eesti, Läti ja Leedu fännidele eraldi. Šneps nimetab seda tsooni Bermuda kolmnurgaks ehk võimalikuks ohuallikaks. Samas on ta lootusrikas, et fännid omavahel tüli kiskuma ei hakka ja kõik jääb mõistuse piiridesse. Kohal on ka Eesti ja Leedu politsei.

"Nägin ise, kuidas Eesti politsei töötas Positivuse festivalil ja sai alkoholi ületarbinud inimeste ohjamisega hakkama. Arvan, et me oleme võimalikeks hädaolukordadeks valmis. Siiski loodame eelkõige inimeste tervele mõistusele, mitte karmidele turvameetmetele," rääkis Šneps Delfile.