Nimelt ei suutnud Aksel Nõmmela eilsel etapil peagrupi tempos püsima jääda. Nõmmelale jäid appi Silver Mäoma ja Timmo Jeret, et aktiivseima ratturi rohelise särgiga kaaskoondislane kindlasti ajalimiidis finišisse aidata. Kahjuks said mägisel etapil olnud keerulised laskumised tööd teinud Timmo Jeretile saatuslikuks, kes pidi läbi elama raske kukkumise.

"Silver ja Timmo tegid Akseli jaoks tööd, et roheline särk Eesti koondisele tagada, kuid kahjuks ühel laskumisel Timmo kukkus ning lendas üle teepiirde kuristikku. Aksel ja Silver jäid koheselt pidama, sest kukkumine oli tõsine. Timmo kuristikust kätte saamiseks oli vaja teha inimkett, sest muudmoodi ei olnud võimalik sinna ligi pääseda. Õnneks oli kohe läheduses ka koondise massöör Martin Puusepp," sõnas koondise juhendaja Rene Mandri.

Kukkumise tagajärjel sai Jeret peapõrutuse ning tema selgroo ogajätk mõranes. Tänase päeva jooksul peaks rattur siiski kodusele ravile pääsema.

Kuna kahe viimase etapi jooksul on viis Eesti koondislast pidanud katkestama, siis ainukese Eesti ratturina jätkab Tour de l´Aveniril veel Josten Vaidem.