"Temaga tegeleb kodus doktor Kaspar Rõivassepp. Veidemanil on ebaharilik vigastus, mida ei kohta just tihti. Põlve külgmisel sidemel on mikrotrauma, mis teatud liigutuste puhul teeb valu. Lähipäevil tehakse põlvekõõluse piirkonda plasmasüst ja see peaks aitama põletikukollet oluliselt leevendada," kirjeldas Kalle Põder Veidemani seisundit.

Koju jäänud Eesti koondise tagamängija ise sõnas optimismist pakatades Delfile, et järgmisel nädalal on ta meeskonna treeningutel tagasi. "Otseliikumisi saan probleemideta teha, aga küljele liikumised on valusad. Arstide hinnangul läheb paranemiseks kokku kümme päeva. Mingi nõks käis Islandiga mängus põlvest läbi ja põlve alla tekkis valukolle. Usun ja loodan paranemisse," märkis Veideman.

Eelmisel nädalal lõi ta järgmiseks klubihooajaks käed BC Kalev/Cramoga, ehkki see veel ei tähenda, et Veideman Kalevisse ilmtingimata jääb. Lepingus on sees klauslid, mis lubavad tal sobiva välispakkumise korral lahkuda. "Pigem on mul ambitsioon jätkata Eestist väljaspool, aga sellise võimaluse puudumisel on Kalev/Cramo mõistagi hea variant," kõlas mängumehe lühihinnang.