Mullu Soome meistriliigas pallinud ja seal kõigi aegade punktirekordi püstitanud diagonaalründaja Mart Tiisaar liitub taas oma vana klubi TTÜ-ga. Võistkonnast on lahkunud brasiillane Daniel Maciel ja valgevenelane Kirill Krasnevski, temporündaja Mihkel Tanila liitus teatavasti Tallinna Selveriga. Küll on aga mänedžeri Uku Rummi kinnitusel jätkamas sidemängija Kusti Nõlvak ja Kanadast pärit väliseestlane Sander Rätsep. „Ise me praegu kedagi juurde ei otsi. Kui mõnele mehele tuleb korralikust klubist pakkumine, siis kätt ette ei pane,“ lausus Rummi.

TTÜ duubelmeeskonnana hakkab tegutsema Jaan Prassi juhendamisel esiliigas mängiv VK Täht. TTÜ naiskonna uueks peatreeneriks saab Marko Mett, Tiit Kõiv jätkab abitreenerina.

Tartu Bigbankiga liitub 201sentimeetrine brasiillasest nurgaründaja Iurgen Hummes Specht, kes esialgu on meeskonnas katseajaga, mis lõppeb 9.-11. septembril Rakveres toimuva turniiriga. „Eelmisel hooajal mängis ta Hispaania kõrgliigas. Tema mängus on mitmeid asju, mis mulle meeldivad. Kui ta suudab sama taset näidata, mida videolt näha võis, on ta meie jaoks kindlasti väga oluline mees. Näen teda rünnakuliidrina,“ kommenteeris Bigbanki uus peatreener Oliver Lüütsepp, kelle kinnitusel jätkavad Taaralinnas ka Kristo Kollo ja Henri Treial. „Kollo on mulle andnud oma sõna. Treial otsis välismaalt klubi, kuid hetkeseisuga ta seda leidnud ei ole.“