Mullu Aleksei Sokolovile kõigest kahe sekundiga kaotanud Priit Aus oli finišeerudes rahulolev. „Emotsioonid on laes, võit on nagu muidu. Ööjooks oskab meeleolu stardis üles lüüa ja ma arvan, et see andis täna sellise korraliku laengu,“ kommenteeris valitsev Eesti meister 10 000 meetris, kes tänavu juubeli Ööjooksu finišiajaks sai kirja 30.24,5.

Teisena ületas finišijoone mullune poolmaratoni võitja Ibrahim Mukunga Wachira 30.30,4ga ja kolmandale kohale platseerus Sergei Tserepannikov (Treeningpartner/Adidas) ajaga 31.26,1.

Naistest esimesena finišeerunud Kaidi Kivioja ütles, et väga raske on joosta uneajal, aga emotsioonid on vägevad. „Just see, et jooksen Rakveres ja selline eriline üritus – väga äge. Hästi korraldatud ja palju kaasaelajaid,“ rääkis 35.33,1 aja välja jooksnud Kivioja. Juba järgmisel nädalavahetusel Euroopa karika etapil triatlonis võistlev Kivioja lisas, et endast kõike kah päris välja ei andnud. „See pole hooaja tähtsaim võistlus, pigem nagu treeningvõistlus,“ märkis ta.

Teisena ületas finišijoone Kaisa Kukk (Treeningpartner/Diadora) 36.05,2ga ja kolmanda pjedestaalikoha võitles välja mullu parima aja välja jooksnud Kelly Nevolihhin (ViKe). Finišiaeg märgiti Nevolihhinil tänavu 37.34,3.

Eesti Ööjooks on Rakvere Maraton MTÜ algatusel loodud sündmus. Mittetulundusühing on loodud 2010. aastal regulaarse liikumise suurendamiseks Eestis. Tänavu registreerus Ööjooksu erinevatele distantsidele 6300 inimest.