Liigat juhib 43 punkti kogunud FC Flora II, kellele järgnevad FC Infonet II ja FC Levadia II mõlemad 40 punktiga. Neljanda kohal asuval JK Tallinna Kalevil on koos 33, Rakvere JK Tarvasel 31, Kiviõli FC Irbisel 29, FC Kuressaarel 28, Tartu FC Santosel 25, Vändra JK Vaprusel 24 ja Nõmme Kalju II võistkonnal 20 punkti.

Kõrgemasse seltskonda tõuseb parim klubi, paremuselt teine peab üleminekumänge. Kuna duubelmeeskondadel taoline võimalus puudub, tähendab see, et hetkel omab Premium liigasse viivat kohta Tallinna Kalev, kuid 9. kohal paiknev Vändra Vaprus jääb neist maha vaid 9 punktiga, mis tähendab, et ka neil on veel võimalus tõusta kõrgemasse seltskonda.

Esiliigas on enne selle nädala mänge enim väravaid löönud teisel kohal olev FC Infonet II, kes on suutnud palli vastaste võrku toimetada 61 korral. FC Levadia II on suutnud lüüa 54 väravat ning Flora II on olnud resultatiivne 50 korral.

Kõige paremini on kaitsetööd suutnud teha Infonet II, kes on lasknud endale lüüa 27 väravat. Ühe värava enam on enda võrku lasknud JK Tallinna Kalev. Flora II-le on löödud 29 väravat.

Suurim väravakütt on hetkel Eduard Golovljov (Tallinna FC Infonet II) 17 väravaga. Talle järgnevad Jevgeni Gurtšioglujants (samuti Tallinna FC Infonet II), kes on löönud 13 väravat, ning Nikita Koger (Tallinna FC Levadia II) 12 tabamusega. 11 väravat on kirjas Juhan Jograf Siimul (Tallinna FC Flora II), Vitali Gussevil (Kiviõli FC Irbis) ja Sergei Akimovil (Rakvere JK Tarvas).

Noorim väravalööja Esiliigas on sel hooajal Karmo Paju (FC Kuressaare), kes oli väravat lüües 15 aastat, 7 kuud ja 18 päeva vanune. Vanimaks väravalööjaks on hetkel Sergei Akimov (Rakvere JK Tarvas), kelle vanuseks oli tol hetkel 38 aastat, 9 kuud ja 7 päeva.

Kõige rohkem penalteid on saanud lüüa Jevgeni Gurtšioglujants (Tallinna FC Infonet II) ja Vitali Gussev (Kiviõli FC Irbis), kes on realiseerinud 4st 4, ning Joonas Ljaš, kes on löönud sisse 4st 3.

Hetkel juhib ausa mängu edetabelit FC Santos, kelle keskmine näitaja on 8,277. Neile järgnevad FC Kuressaare (8,258) ja Tallinna FC Flora II (8,117). Ausa mängu reiting kujuneb kollaste ja punaste kaartide, klubi mängijate, ametiisikute ja poolehoidjate käitumise ning vastasesse ja kohtunikesse suhtumise põhjal. Samuti arvestatakse meeskonna positiivset mängustiili.

Enim kollaseid kaarte on teeninud Nikolai Lõsanov (Kiviõli FC Irbis), kes on saanud 7 hoiatust. Talle järgnevad 6 kollase kaardiga Aleksei Larin (JK Tallinna Kalev), Aleksei Mamontov, Andres Verst (mõlemad Kiviõli FC Irbis), Märten Kuusk (Nõmme Kalju FC II) ja Patrick Peinar (JK Tallinna Kalev). Punaseid kaarte on enim näinud Mario Stern (FC Kuressaare) ja Toomas Eier (Vändra JK Vaprus) – mõlemad on teeninud 2 kaarti.

Väljakukohtunikest on enim mänge teenindanud Tomi Rahula (13), kelle järel on Ainar Kuusk (10) ja Dmitri Kulikov (8). 7 mänguga on nende järel Joonas Jaanovits, Marko Liiva ja Veiko Mõtsnik.