Kuna võistlejaid oli selles klassis tavapäraselt väga palju, siis jagati nad kahte gruppi, mille 40 paremat pääsesid finaalidesse. Hiiemägi (Husqvarna) tegi enda grupis lühikese, kuid hea sõidu ja sai kirja paremuselt 10. ringiaja ning finaaliuks oli avatud.

Avasõidu, mille esikolmiku moodustasid sakslane Jeremy Sydow, austerlane Rene Hofer ja tšehh Petr Polak (kõik KTM), lõpetas Hiiemägi 13. kohal. Teises võidutses esimeses sõidus kuuenda koha saanud taanlane Mikkel Haarup (KTM) Sydowi ja Hoferi ees. Hiiemägi suutis oma tulemust parandada ja oli 8.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Sydow (47 p), teine oli Hofer (42 p) ja kolmas Haarup (40 p). Hiiemäele kuulus 21 punktiga 7. koht. Sarja liider on Haarup (184 p), ainult ühel etapil osalenud Hiiemägi on 23.

"Vabatrennis oli väike mure käekaitsmetega, mis segasid. Kvalifikatsioonis läks kolmanda ringi alguses rehv katki, aga õnneks õnnestus eelnevalt mingi aeg kirja saada ja jäin kümnendaks," sõnas Hiiemägi.

"Esimeses sõidus tuli hea start ja olin kümnes, kuid kahjuks teisel ringil tuli kaasvõistleja pärast kukkumine, aga hoolimata sellest sõitsid end siiski 30-ndalt kohalt 13-ndaks. Teise sõidu start oli natuke halvem ja olin umbes 15. Õnneks suutsin veel läbi väsimuse natuke kiirust hoida ja kuni viimase ringini oma kohta parandada. Rada oli üks raskemaid, millel viimase kahe aasta jooksul sõitnud olen. Lisaks oli seal ilm väga palav ja lämbe, kus päikse käes oli kuni 38 kraadi ning tuult ka eriti ei olnud. Eesti kliimaga harjununa oli see ikka väga raske kogemus," lisas Hiiemägi, kes osaleb eeloleval nädalavahetusel Lange krossirajal toimuval Addinol Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil.