NRC Estonia toob augustikuus treeningud linnatänavatele. Liigutakse pealinnast kaugemalegi!

Nike+ Run Club´i välitreeningud toimuvad eri aegadel nii Tallinnas, Pärnus, Tartus, Rakveres kui ka Viimsis. Ja mis kõige tähtsam... KÕIK TREENINGUD ON TASUTA - tasub vaid kohale tulla, võtta kaasa paar sõpra ja hea tuju. Treeninguid viivad läbi mitmed Eesti Nike+Run Club´i ja Nike+ Training Club´i treenerid ning olenevalt päevast ja treeningu ülesehitusest, tehakse kergem sörk, üldkehaliste harjutuste seeriaid, jooksuharjutusi sirglõikudel ja treppidel, intervalle vms.

NRC Treeningute pop-up-sarja avaüritus toimub juba selle kolmapäeva, 5. augusti varahommikul kell 7.30 ning kogunemiskohaks on Tallinna südalinn, Rahvusooper Estonia esine lai jalgsi käimise ala.

Päikesetõusuga treenimine annab korraliku energialaengu terveks päevaks ning sel juhul jõuavad ka tööinimesed oma päeva aktiivselt alustada. Ent sarja raames on enam treeninguid siiski õhtustel ning nädalavahetuseti ka pärastlõunastel aegadel.

Ei ole vahet, kas oled Sa algaja, harrastaja või edasijõudnud treenija - NRC treeningud on mõeldud KÕIGILE, kes soovivad end arendada, proovile panna või tahavad lihtsalt aktiivselt päeva alustada ning aega õhtusse saata. Nike+ Run Club ühendab inimesed, kes soovivad üksteisega jagada eesmärke, arengut, teadmisi, emotsioone ning mis peamine – inspiratsiooni ja motivatsiooni liikuda oma sihtide poole.

Rohkem infot ürituse kohta ning täpse ajakava leiad NRC Estonia facebook´i lehel SIIT.

NRC Pop-Up sarja panustavad: Terve Eesti eest!, AS Jalajälg, Nike Esinduskauplused, PULS Nutrition, Kalevi Staadion, MyFitness AS, Rakvere Linnus, Vitamiin Well, SPA TOURS OÜ, Musculus.