2013. aastast endale kuulunud rekordit 13 sajandikuga parandanud Tribuntsov saavutas kokkuvõttes 32. koha, läbides distantsi ajaga 55,13. Poolfinaali ehk 16 parima sekka tagas viimasena koha aeg 54,06. Olümpianorm vastaval distantsil on 54,36.

Enne MM-i oli Ameerikas Lõuna-Californias õppiv ja harjutav eestlane sõnanud, et just tänane 100 meetri seliliujumine on tema põhieesmärk, kus olümpiamängude A-normi püüdma minna. Mille taha soovitud tulemus jäi?

"Raske öelda. Tunne oli hea ning vorm on ka aina paremuse poole läinud. Tulin enesekindlalt peale, aga tundsin kohe, et algus oli aeglane - kaks aastat tagasi oli esimene pool oluliselt parem (Tribuntsovi eelmine rekord pärines samuti Kaasanist, kui ta 2013. aasta universiaadil aja 55,26 ujus - toim.). Teine pool distantsist oli juba kiirem, aga sellega enam asju ei päästnud. Enda esitust hinnates võib öelda, et kuigi ujusin hooaja parima aja, siis ei saa tänasega üldse rahule jääda - olen kindlasti enamaks võimeline," rääkis Eesti üks lootustandvamaid ujujaid.