Naistest on peafavoriit möödunud aasta RMK Kõrvemaa Triatloni võitja Kairi Schmidt. Esikolmiku kohtadele pretendeerivad ka Kairi õde Sandra Schmidt, ülemöödunud aasta triatloni võitja Helin Pungas ja Nelikürituse mitmekordne võitja Heleri Kivil.

RMK Kõrvemaa Triatlonil tuleb läbida ca 350 meetrit ujudes, 22 km maastikurattal ja 4 km joostes. Aegviidu lähedal Soodla veehoidlas ja Kõrvemaa maastikul toimuv rahvatriatlon viiakse läbi kahes osas. Start triatlonile antakse Soodla veehoidla juurest, finiš on Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Esimene osa, kus stardivad naised, noored ja seeniorid, algab kell 10.00. Teises osas, algusega kell 13.30 antakse start meeste põhiklassile ning M40 vanuseklassile. Keskpäeval saavad lapsed osaleda lasteduatlonil Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Korraldajad soovitavad osalejatel valida ilmastiku järgi sobiva riietuse ja jõukohase tempo. Veetemperatuur Soodla veehoidlas on 20 kraadi.

RMK Kõrvemaa Triatlonile saab registreeruda täna kella 17.00ni veebiaadressil www.jooks.ee või kohapeal võistluspäeva hommikul Soodla veehoidla juures sekretariaadis alates kella 8.30st.