Tema esimesed kommentaarid pärast medalivõitu.

"Vaadates stardilehte ja teades enda seisundit, siis ma nägin poodiumile pääsemise võimalust küll. Sakslane, kes võitis, oligi eeldatav favoriit ja teda ma jooksus jälgisin. Tema isiklik rekord on osalejatest kõige parem ja tänavu on ta ka juba häid jookse teinud. Saabusin universiaadile kümme päeva tagasi, paraja varuga, et aklimatiseeruda. Ilmad on väga heitlikud olnud ja täna soojendusel saime päris paduvihma. Aga õnneks tegi vihm kuumuse talumise kergemaks, eile oleks selles osas kindlasti keerulisem olnud. Kohanemine üldjoontes õnnestus ja treeningud viitasid heale seisundile."

Mida ütled isikliku rekordi püstitamise kohta? "Üllatus, et rekord tuli sellises jooksus. Esimesed kaks kilomeetrit ei olnud tegelikult kiired. Viimane kilomeeter oli see eest väga hea. Loomulikult on väga hea meel, et isiklik tuli. Otseselt ühtegi väga rasket hetke jooksus polnud, ainult takistustel paar korda komistasin. Kartsin libedust ja olin mõne koha peal ettevaatlikum kui tavaliselt. Soov on lähiajal üritada ära joosta ka MM-i normatiiv (8.28), aga selle jaoks on häid võistlusi vaja. Kahelt võistluse korraldajalt olen saanud juba eitava vastuse, aga ehk ikkagi õnnestub kusagil lähiajal startida."

Universiaad oli hooaja eesmärk? "Absoluutselt. Juba sügisel sai paika pandud, et üks vormitipp võiks jääda siia. Võib öelda, et tuli hästi välja. Ma ei kaotanud hõbedat, vaid võitsin selle. Sakslane oli viimasel ringil lihtsalt kiirem. Tuleb aktsepteerida ja vastast tunnustada."